Ajankohtaista

Rantakartano Pöyhölä etsii toiminnan jatkajaa!

Pöyhölän omistaja  Ruokamajakka Oy etsii toiminnan jatkajaa tai kumppanuutta mainiosti toimivalle kokonaisuudelle omistajan avioeron ja toisen yrityksen pyörittämisen takia. Keuruun Pöyhölän kiinteistö on mieletön mahdollisuus mihin tahansa: kodiksi, edustustilaksi tai yhteisön käyttöön. Kokonaisuudessa on 75 majoituspaikkaa, päärakennuksessa ravintolatilat 140 hengelle, kokoustilat yläkerrassa 120 hengen ryhmälle, oma pihakirkko 120 hengelle, rantasaunatilat 30 hengen ryhmälle ja mahtavat piha/ranta-alueet. Tilan pinta-ala: 4,7 ha. Keurusselän rantaviivaa: 350 m.

Mahdollisuus keskustella kumppanuudesta Pöyhölän pyörittämisessä tai  ostaa myös kiinteistössä toimiva, vakiintunut liiketoiminta (myydään erikseen).

 

 

 

Kesän 2022 viikonloput on myyty!

Vuosi 2022 on alkanut kivasti ja tuleva kesä 2022 on kesä-heinä-elokuun osalta lähes täynnä. Vapaita viikonloppuja kesä-heinä-elokuulla ei ole, elokuulla on yksittäisiä arkipäiviä ja toukokuussa alkupuolella muutama viikonloppu.  Tyky-päiviä ja yrityksen/yhdistyksen tapahtumia arkipäiville sen sijaan voi suunnitella vielä mainiosti tähän kevääseen ja tulevaan syksyyn kanssamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan juuri Teille sopiva paketti!

Paulus Salo 0504009819/paulus.salo@saunalahti.fi

 

Tervetuloa viettämään unohtumaton päivä Keuruulle, puolen vuosituhannen historian Pöyhölään, luonnonkauniin Keurusselän rannalle!

Kysy tarjous ryhmämatkasta, juhlista tai Tyky-päivästä!