Ajankohtaista

Rantakartano Pöyhölä etsii toiminnan jatkajaa!

Pöyhölän omistaja  Ruokamajakka Oy etsii toiminnan jatkajaa tai kumppanuutta mainiosti toimivalle kokonaisuudelle omistajan avioeron takia. Keuruun Pöyhölän kiinteistö on mieletön mahdollisuus mihin tahansa: kodiksi, edustustilaksi tai yhteisön käyttöön. Kokonaisuudessa on 75 majoituspaikkaa, päärakennuksessa ravintolatilat 140 hengelle, kokoustilat yläkerrassa 120 hengen ryhmälle, oma pihakirkko 120 hengelle, rantasaunatilat 30 hengen ryhmälle ja mahtavat piha/ranta-alueet. Tilan pinta-ala: 4,7 ha. Keurusselän rantaviivaa: 350 m.

Mahdollisuus keskustella kumppanuudesta Pöyhölän pyörittämisessä tai  ostaa myös kiinteistössä toimiva, vakiintunut liiketoiminta (myydään erikseen).

 

 

 

Kesä 2020 alkaa olla täynnä!

Kesän juhlat on takana, mutta ensi kesä alkaa olla jo loppuunmyyty. Vapaita viikonloppuja kesä-heinäkuulla 2020 ei enää ole, toukokuussa ja elokuussa 2020 on vielä muutamia vapaita viikonloppuja vaikkapa hääjuhliin.  Tyky-päiviä ja yrityksen/yhdistyksen tapahtumia arkipäiville sen sijaan voi suunnitella vielä mainiosti tähän syksyyn ja ensi kevääseen kanssamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan juuri Teille sopiva paketti!

Paulus Salo 0504009819/paulus.salo@saunalahti.fi

 

Tervetuloa viettämään unohtumaton päivä Keuruulle, puolen vuosituhannen historian Pöyhölään, luonnonkauniin Keurusselän rannalle!

Kysy tarjous ryhmämatkasta, juhlista tai Tyky-päivästä!