Ajankohtaista

Rantakartano Pöyhölä etsii toiminnalle kumppania tai jatkajaa!

Pöyhölän omistaja  Ruokamajakka Oy etsii toiminnan jatkajaa tai kumppanuutta mainiosti toimivalle kokonaisuudelle omistajan avioeron ja toisen yrityksen pyörittämisen takia. Keuruun Pöyhölän kiinteistö on mieletön mahdollisuus mihin tahansa: kodiksi, edustustilaksi tai yhteisön käyttöön. Kokonaisuudessa on 75 majoituspaikkaa, päärakennuksessa ravintolatilat 140 hengelle, kokoustilat yläkerrassa 120 hengen ryhmälle, oma pihakirkko 120 hengelle, rantasaunatilat 30 hengen ryhmälle ja mahtavat piha/ranta-alueet. Tilan pinta-ala: 4,7 ha. Keurusselän rantaviivaa: 350 m.

Mahdollisuus keskustella kumppanuudesta Pöyhölän pyörittämisessä tai  ostaa myös kiinteistössä toimiva, vakiintunut liiketoiminta (myydään erikseen).

 

 

 

Kesän 2024 viikonloput on lähes myyty!

Vuosi 2023 on mennyt todella kivasti ja tuleva kesä 2024 on kesä-heinä-elokuun osalta lähes täynnä. Vapaita viikkoja tai viikonloppuja kesä-heinäkuussa ei ole, elokuulla on yksittäisiä viikonloppuja ja toukokuussakin muutama viikonloppu. 
Perhejuhlia, tyhy-päiviä, saunailtoja ja yrityksen/yhdistyksen tapahtumia  sen sijaan voi suunnitella vielä mainiosti tähän syksyyn, talveen ja tulevaan kevääseen kanssamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan juuri Teille sopiva paketti!

Paulus Salo 0504009819/paulus.salo@saunalahti.fi

 

Tervetuloa viettämään unohtumaton päivä Keuruulle, puolen vuosituhannen historian Pöyhölään, luonnonkauniin Keurusselän rannalle!

Kysy tarjous ryhmämatkasta, juhlista tai Tyky-päivästä!