Ajankohtaista

Rantakartano Pöyhölä etsii toiminnan jatkajaa!

Pöyhölän omistaja  Ruokamajakka Oy etsii toiminnan jatkajaa mainiosti toimivalle kokonaisuudelle. Keuruun Pöyhölän kiinteistö on mieletön mahdollisuus mihin tahansa: kodiksi, edustustilaksi tai yhteisön käyttöön. Kokonaisuudessa on 75 majoituspaikkaa, päärakennuksessa ravintolatilat 140 hengelle, kokoustilat yläkerrassa 120 hengen ryhmälle, oma pihakirkko 120 hengelle, rantasaunatilat 30 hengen ryhmälle ja mahtavat piha/ranta-alueet. Tilan pinta-ala: 4,7 ha. Keurusselän rantaviivaa: 350 m.

Mahdollisuus keskustella kumppanuudesta Pöyhölän pyörittämisessä tai  ostaa myös kiinteistössä toimiva, vakiintunut liiketoiminta (myydään erikseen).

 

 

 

Kesä 2019 alkaa olla täynnä!

Talven juhlittu ja kesän kalenteri on jo täytynyt nopsaan. Vapaita viikonloppuja kesä-heinä-elokuulla 2019 ei enää ole, toukokuussa 2019 on vielä muutamia vapaita viikonloppuja.  Tyky-päiviä ja yrityksen/yhdistyksen tapahtumia arkipäiville sen sijaan voi suunnitella vielä mainiosti tälle  keväälle ja ensi syksyyn kanssamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan juuri Teille sopiva paketti!

Paulus Salo 0504009819/paulus.salo@saunalahti.fi

 

Tervetuloa viettämään unohtumaton päivä Keuruulle, puolen vuosituhannen historian Pöyhölään, luonnonkauniin Keurusselän rannalle!

Kysy tarjous ryhmämatkasta, juhlista tai Tyky-päivästä!