Leirit & Tapahtumat

Pöyhölän pitkiä perinteitä legendaarisena leirikeskuksena jatkamme ylpeinä. Edullista majoitusta luonnonkauniissa ympäristössä pystymme tarjoamaan jopa 75 hengelle kerrallaan. Kaikki mitä leirikouluun tai rippikoululeiriin tai vaikkapa valmennusleiriin tarvitaan löytyy vain vajaan viiden kilometrin päästä Keuruun keskustasta, mutta keskeltä luontoa ja Keurusselän rannalta!

Tilaa ja välineitä löytyy Pöyhölästä vaikkapa pesäpalloon, rantalentikseen, jalkapalloon, sulkapalloon, kirkkovenesoutuun. Yhteistyökumppaninamme toimiva eräopas Markku Jokela voi tuoda paikalle melontavälineet, jousiammuntaa, korikiipeiilyä. Rantasaunalla voi saunomisen ja uimisen lisäksi istua iltaa makkaraa nuotiolla paistellen tai vaikka onkikilpailuja pitäen.

Päärakennus Pappilan isot kokous/kirkkotilat mahdollistavat isonkin porukan yhteiset tapahtumat ja kesäaikaan riihikirkko ja riihen iltahartaustupa jatkavat sisätiloja luonnon läheisyydessä.

Majoituskapasitettimme muodostuu majoitusrakennus Törmälässä viidestä 3 hengen huoneesta, yhdestä 14 hengen huoneesta ja takkahuoneen kahdesta vuodesohvasta. Törmälässä on oma pieni keittiö ja kodinhoitohuone, vessat ja suihkut käytävällä. Petipaikkoja Törmälässä siis jopa 31.

lataa_leiriesite1901 valmistunut Kivimannila kätkee sisäänsä yhden 10 hengen huoneen minikeittiöllä, yhden 12 hengen huoneen makuukorokevuotein, yhden 14 hengen huoneen makuukorokevuotein ja yhden 4 hengen huoneen. Kivimannilassa on lisäksi iso ja tunnelmallinen Wanha Tupa, jossa leirikoulun, rippikoulun tai valmennusleirin tunteja voi rauhassa pitää. Uudet ja toimivat suihkutilat ja Wc-tilat käytävällä tytöille ja pojille. Petipaikkoja kaikkiaan yhteensä 40 kpl.

Isoilla leireillä leirinvetäjille lisämajoitustilaa löytyy vielä päärakennuksesta ja tarvittaessa rantasaunalta. Näin leirin kokonaisvahvuus voi olla jopa 75 henkilöä!

Ruokailuina järjestämme maittavaa ja edullista kotiruokaa tai toiveiden mukaan vaikka juhlapäivällistä. Iltapalat ja aamupalat järjestyvät toiveiden mukaisesti ja päiväkohtaisesti.

Lopulliseen hinnoitteluun vaikuttavat henkilömäärä, ajankohta ja erikoistoiveet. Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään Teille sopiva rippikoululeiri, leirikoulu tai valmennusleiri.

Myös kisaviikonloppujen ryhmämajoituksista kannattaa kysyä edullista tarjoustamme!