Hääjuhlat Rantakartano Pöyhölässä

Vanhan kappalaispappilan 4,8 hehtaarin  pihapiiri ja 1300 m2 tiloja tarjoavat mahtavat puitteet hääjuhlien pitoon. Päärakennus Pappilaan mahtuu kerralla jopa 140  henkeä ruokailemaan ja kaikki ruoka valmistetaan Pöyhölän omassa keittiössä alusta lähtien ”prinsessan keittokirjan ohjeiden mukaan”, tarjoillaan noutopöydästä ja sitä on varmasti riittävästi!

Lähes kaikki hääjuhlamme on toteutettu niin, että asiakas vuokraa kaikki Pöyhölän Rantakartanon tilat seurueelleen yksityiskäyttöön 1-3 vuorokaudeksi ja me toteutamme sovitun osan ruokapalveluista, koristeluista ja palveluista aina erikseen räätälöidyn paketin mukaisesti. Tällä paketilla käytössänne on Pöyhölän on 75 petipaikkaa, rantasaunatilat, kaksi omaa kirkkoa (vihkiminen voidaan suorittaa ulkona riihikirkossa tai päärakennuksen yläkerrassa sisäkirkkosalissa), Kivimannlan Wanha tupa ja aitta, kaikki piha-alueet ja päärakennuksen tilat.  Tällaiseen yksityistilaisuuteen voitte tuoda omat alkoholijuomat ja tilata meiltä haluamanne määrän ruokailuun, järjestelyyn, koristeluun ym liittyviä palveluita. 

Aloitamme hääjuhlien suunnitelun kanssanne käynnillänne Pöyhölässä. Silloin kartoitamme toiveitanne sekä aikatauluja ja teemme yhteisen alustavan suunnitelman. Tältä pohjalta teemme teille paketista alustavan tarjouksen. Tähän saakka mikään ei sido teitä eika maksa vielä mitään! Usein hääparien kanssa varataan päivä ja hääpari maksaa varausmaksun saatuaan alustavan tarjouksen. Tämän jälkeen voidaan kaikessa rauhassa palata häiden lähestyessä pienempiin yksityiskohtiin ja varmistella vaikkapa iltapalaa tai aamupalaa juhlaväelle.

Ota hääjuhlien osalta yhteyttä kysymällä Teillä mielessä olevaa päivää – siitä ne unohtumattomien hääjuhlien valmistelut alkavat! Vuoden 2022 kesällä meillä on varattuna kesän rippikoulusesongin perään elokuulle neljät tällaiset hääjuhlat ja kesän 2023 elokuulla/toukokuussa on vielä muutama viikonloppu vapaana!