Yrityksille

Etsitkö yrityksesi koulutukseen, palaveriin, tyky-päivään tai illanviettoon positiivisen erilaista, mutta toiminnoiltaan takuuvarmaa pitopaikkaa? Pöyhölästä löydät yli sata vuotta vanhojen hirsiseinien ympäröiviä kokoustiloja 15-100 hengen ryhmille ja paikan päällä valmistettu ruokamme saa henkilökuntasi tai yritysvieraasi aina hyvälle tuulelle.

Päärakennuksen yläkerrassa on 300 m2 yhtenäinen kokoustila, josta löytyy fläppitaulut, valkotaulut ja kattava AV-varustus (videotykki, 50” HD Smart tv, blueraysoitin, äänentoisto, piirtohettimet jne).

Yläkerrassa on myös piano ja se on akustisesti hyvin toimiva.

Alakerrassa on 60-hengen pääruokasali vieressään 39 ja 30 hengen kammarit. Ruokailu tapahtuu pienen ruokasalin noutopöydästä toimivasti koulutusten tai palaverien välissä.

Pöyhölän pihat ja ranta tarjoavat mahtavat mahdollisuudet erilaisen Tyky-toiminnan ja mukavan yhteisen ajanvieton yhdistämiseen. Rantalentis, pesäpallo, jalkapallo, frisbeegolf, harjoitusgolf, jousiammunta, kirkkovenesoutu, uistelukalastus, melonta, mölkky, betanque jne.

Kaikkia näitä ovat yritysten Pöyhölään saapunut väki lataa_leiriesiteharrastaneet täällä ja musiikkiesityksille tai ulkoilmateatterillekin löytyvät mainiot tilat. Välillä syödään, lopuksi saunotaan 125 m rantasaunalla tai tanssitaan pikkujoulupaikkanakin mainiosti palvelevassa Kivimannilan Wanhassa Tuwassa.

Tarvittaessa edullista majoitusta löytyy aina 70 hengelle pihapiirin majoitusrakennuksista.

Valmiita kokouspaketteja ja yritysjuhlien ehdotelmia tulossa lähiaikoina. Lopulliseen hinnoitteluun vaikuttavat henkilömäärä, ajankohta ja erikoistoiveet. Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään Teille sopiva koulutus, kokous tai yritysjuhlapaketti.