Perhejuhliin

Elämän suuret juhlat jäävät ikiajoiksi muistiin meille kaikille ja siksi ei olekaan lainkaan yhdentekevää, missä ja miten ne järjestetään. Hääjuhlat, syntymäpäiväjuhlat, sukukokous, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat tai hautajaisten muistotilaisuus. Anna meidän tehdä juhlistanne niiden arvoiset!

Pöyhölän pappilakartanomiljöö, rauhallinen pihapiiri, paikan päällä alusta lähtien itse tehty ruoka ja hyvä palvelu. Näistä aineksista on ikimuistoiset ja arvokkaat perhejuhlat tehty. Lapsille on tilaa sisällä ja ulkona, Keurusselän ranta aukeaa ruokasalin ikkunasta ja kaikki juhliin tarvittava löytyy yhdestä paikasta.

Pöyhölän erikoisuus on n.300 m2 Pappilan yläkerta, joka toimii viihtyisän kokoontumispaikan lisäksi myös vihittynä kirkkotilana. Avioliittoon vihkiminen tai vaikka lapsen kastaminen voidaan suorittaa Pöyhölän omassa kirkkosalissa ja siirtyä sitten portaat alas aina 150:lle vieraalle asti riittäviin tunnelmallisiin ravintolatiloihin. Toisen päärakennuksen, Kivimannilan Wanha Tupa on alkuperäisessä 1800-1900 luvun vaihteen ulkoasussa ja palvelee juhlavieraita häiden tanssipaikkana, pikkujoulutilana tai alle viidenkymmenen hengen ryhmän ruokailutilana. Wanhan Tuwan viereinen riihi yli 100 hengen pihakirkkoineen on myös käytettävissä juhlien tiloja suunniteltaessa.

Vuonna 2009 täydellisesti Pappilaan remontoitu valmistuskeittiömme takaa tekniset valmiudet alusta lähtien ammattitaidolla paikan päällä tehdyille menuille. Maalaiskartanon ruoka ei ole lämmitettyjä pakasteita ja rasioista avattuja salaatteja!

Valmiita perhejuhlaehdotelmiamme löydät vierestä. Lopulliseen hinnoitteluun vaikuttavat henkilömäärä, ajankohta ja erikoistoiveet. Teemme juhlia myös asiakkaiden omissa tiloissa.  Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään Teille sopivat juhlat!