Vähintään 15 hengen ryhmille. Menut ovat esimerkkimenuja, joita voidaan muokata toiveiden mukaan.
Kaikki ruoat valmistetaan itse Pöyhölässä, emme käytä puolivalmistepakasteita tai valmisruokia.
Hinnat eivät sisällä mahdollista tilavuokraa
Menu I
Leikkeleet
Kurkku, Tomaatti, Kermajuusto, Palvikinkku
****
Kermainen Lapin lohikeitto
****
Kartanon itse tehdyt sämpylät, levite
Pöyhölän Pappilan itse tehty ruisleipä
Maito, kotikalja, vesi
****
Vadelmainen mustikkamousse-kermatäytekakku
Pöyhölän Ruustinnan Bostonpulla
Kahvi, tee, mehu
36 e/hlö,
yli 30 hengen ryhmät 33 e/hlö
Menu II
Valkosipulisilakat
Kreikkalainen salaatti, valkosipuli-yrttivinaigrette
Meloninen Broiler-pastasalaatti, Thousand Island majoneesi/
tai Omenainen Savulohi-perunasalaatti
****
Possun ulkofile kermakastikessa /
tai Paneroitu Broilerin rintafile, Currykastike
Pappilan perunamuusi
Höyrytetyt kauden kasvikset
****
Kartanon itse tehdyt sämpylät, levite
Maito, kotikalja, vesi
****
Rahkainen kuningatar-marjapiirakka
Vaniljakastike
Kahvi, tee, mehu
37 e/hlö,
yli 30 hengen ryhmät 34 e/hlö
Menu III
Vihreä Salaatti
Kreikkalainen salaatti, valkosipuli-yrttivinaigrette
Meloninen Broiler-pastasalaatti, Thousand Island majoneesi
****
Lohimedaljonki, kylmä tartarkastike
Tai Paneroitu possun Wieninleike, kylmä tartarkastike
Pappilan perunamuusi
Tai maalaislohkoperunat
Gratinoidut kauden kasvikset
****
Kartanon itse tehdyt sämpylät, levite
Pöyhölän Pappilan itse tehty ruisleipä
Maito, kotikalja, vesi
Tyrni-tuorejuustokakku
Kahvi, tee, mehu
38 e/hlö,
yli 30 hengen ryhmät 35 e/hlö
Menu IV
Vihreä Salaatti
Lappalaisten Leipäjuustosalaatti
Omenainen Savulohi-perunasalaatti
Graavattu merilohi, makea dijonsinappikastike
****
Karjalaisten perinteinen Evakkopaisti/
tai perinteinen palapaisti
Pappilan perunamuusi
Höyrytyt kukkakaalit
Rakuunavoiporkkanat
Puolukkasurvos
****
Kartanon itse tehdyt sämpylät, levite
Pöyhölän Pappilan itse tehty ruisleipä
Maito, kotikalja, vesi
****
Mansikkainen kermatäytekku
Kartanon pikkuleivät
kahvi, tee, mehu
45 e/hlö
Yli 30 hengen ryhmät 42 e/hlö